Продължете към съдържанието
Свържете се снас

Запитване

Направи запитване
или поръчай

Рекламна къща М8 ще отговори на всички ваши запитвания и ще създаде ефективно решение за нуждите на вашия бизнес.

Свържете се снас

Какво е необходимо да знаете

Нашите специалисти ще отговорят на вашите запитвания по телефон или по имейл ако имате въпрос или искате да получите допълнителна информация за нашите услуги

Може да направите запитване и да поръчате

по телефон:
032 94 58 85;
+359 889 235 729

на имейл:
info@reklama-m8.com

За да Ви дадем коректна цена е нужно да уточните размер на рекламния материал, тираж, цветност. Добре е да ни дадете информация и за какъв период от време възнамерявате да го използвате /важи за външна реклама, винили и банери, пвц фолио/, за да Ви дадем оферта именно за материалите, които ще Ви свършат работа. Обикновено по-дълготрайните и качествени суровини са свързани и с по-висока цена, но определено са по-добрия вариант при дълготрайна употреба.

Рекламна къща М8 предлага дизайн и предпечат на всякакъв тип рекламни материали. Ако Вие разполагате с готов дизайн, изготвен професионално /защото често това, което изглежда добре на монитора не е готово за печат и не се получава добър печат/, моля да се съобразите със следните изисквания:

– всичко което трябва да остане във визията, трябва да е на 5мм отстояние от линията за рязане;
– файловете трябва да са във формат pdf, eps, tiff, ai, psd, cdr;
– CMYK цветови модел;
– за дигитален и офсетов печат – 300dpi

За различни печатни материали може да има конкретни изисквания – пример – само .tiff или само векторен файл. Бихме могли да нанесем корекции на Ваши файлове срещу заплащане.

Важно:
Искаме да подчертаем, че при предварително подаден дизайн и при липса на услуга предпечат НЕ носим отговорност за качеството на цветовете и други нередности.

Заплащането на изработените материали става по банков път или при получаване от Еконт с наложен платеж. Работим с 50% авансово плащане. Възможно е при по-големи поръчки с по-висока стойност заплащането да е 100% авансово. Ще е най-добре да се уточни начина на плащане още при самото запитване и оферта.

Може да вземете рекламните си материали на място  или да заявите доставка по избран от Вас куриер и тарифа. За доставка е нужно да ни предоставите три имена и телефонен номер на получател.

 

  • Телефон

    032/ 94 58 85;
    0889 235 729

  • Работно време

    Понеделник - Петък: 8:00 - 17:00
    Събота и неделя: Почивни дни